Wnętrza agencji reklamowej TBWA
Wnętrza agencji reklamowej TBWA / Pomieszczenie biurowe Projekt wnętrz w Agencji Reklamowej TBWA zakładał przeprojektowanie miejsc do pracy na bardziej przyjazne i sprzyjające interakcji oraz stworzenie nowej przestrzeni rekreacyjno-socjalnej, dającej możliwość wykorzystania na małe konferencje i spotkania zespołów.

Przy miejscach do pracy umieszczono mobilne, kubiczne siedziska ułatwiające integrację pomiędzy pracownikami pokoju jak i odwiedzającymi.
Przy szklanej ścianie od korytarza ustawiono ażurowe półki dzięki czemu zwiększono intymność pokoju bez odgradzania go od pozostałej części biur.
Wnętrza agencji reklamowej TBWA / Pomieszczenie socjalne Głównym elementem sali rekreacyjno-konferencyjnej jest zasłona wykonana z recyclingowanych banerów reklamowych wykorzystanych wczeœniej w kampaniach TBWA.

Dzięki jej mobilności salę można wizualnie dzielić na niezależne przestrzenie używane w tym samym czasie przez różne grupy, bądź odgradzać całe pomieszczenie od reszty biura.
Wnętrza agencji reklamowej TBWA / Schemat adaptacji wnętrza Autorzy projektu:
Sebastian Bałut
Monika Forgacz
Wojciech Strzelczyk